Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

U 17. danu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, imali smo dva susreta.

Foto: Promo

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Od 18 časova na teren su izašli Englezi i Slovaci, a Englezi su trijumfovali sa 2:1 posle produžetaka, 1.1 je bilo posle 90 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

U drugom je selekcija Gruzije namučila Španiju samo u prvom poluvremenu, dok je u drugom „furija“ pokazala zbog čega je jedan od favorita na turniru.

Španci su posle 1:1 u prvih 45 minuta, drugih 45 završili u plusu od tri gola, a Niko Vilijams, Dani Olmo, Rodrigo i Fabijan Ruiz su davali golove i njima poništili pogodak Robina Le Normanda, koji je loptu smestio u svoju mrežu.

Nije to ni najmanje poremetilo „furiju“, pošto je tim Luisa De La Fuentea igrao na posed i ređao je šuteve ka golu protivnika čekajući da jedan uđe. Na kraju su ušla tri, a Gruzija se nije obrukala, iako je mogla da primi još neki pogodak.

Zato nas sada čeka spektakl Nemačke i Španije u četvrtfinalu kao finale pre finala, dok će Englezi, koji su se provukli golom Džuda Belingema u petom minutu nadoknade i pogotkom Harija Kejna u prvom minutu produžetka, igrati protiv Švajcarske za polufinale.

Slovačkoj ostaje žal za propuštenom šansom pošto joj je falila sreća da bi izdržala još možda minut, minut i po do velike pobede i iznenađenja turnira.

EURO 2024, 17. dan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare