Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Angažovanje Erika ten Haga na mestu menadžera Mančester junajteda moglo bi da utiče i na sudbinu Paula Dibale u Juventusu.

Dibala do pre nekoliko nedelja nije bio u planovima Junajteda, ali su njegovi predstavnici nedavno razgovarali sa zastupnicima ovog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Veća verovatnoća je da će Dibala u Španiju, ali za sada nije dobio konkretne ponude odande.

Nije ni iz Junajteda, a „đavoli“ će dobro morati da premere pre nego što „otvore kesu“, jer je Paulo više puta bio povređen poslednjih sezona.

Presudno može da bude to što je Ten Hag rekao da mu se dopada stil igre Argentinca, iako je Đorđo Perineti, Dibalin menadžer prošle nedelje istakao da Paulo ne voli Premijer ligu.

Alternativa su Atletiko Madrid i Inter, koji su takođe zainteresovani, tim pre što „neroazure“ verovatno napušta Aleksis Sančez.

Foto:EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Podsećamo, Dibala je u Juventus stigao jula 2015. iz Palerma i prvog jula ove godine mu ističe ugovor.

Zbog tog bi torinski klub, u kom igra i Dušan Vlahović, mogao da ostane bez ikakvog obeštećenja za momka kog je platio 41 milion evra Palermu, a koji je pre nekoliko sezona vredeo čak 110 miliona evopskih novčanica.

Iako je po vokaciji napadač, u „staroj dami“, zadatak „devetke“ obavlja Vlahović, a Dibala je tu kao jako dobra podrška.

BONUS VIDEO: Liverpul – Mančester junajted 4:0, pogledajte sve golove

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare