Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Buran period je iza "crvenih đavola".

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag priznao je da je „mirno spavao“ kada je odlučio da iz prvog tima uoči početka sezone odstrani portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda.

Ronaldo je zakasnio na pripreme „crvenih đavola“, pošto je želeo transfer u neki drugi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, pošto Portugalac nije uspeo da promeni klub uoči početka sezone morao je da ispoštuje ugovor i da se priključi pripremama Mančester junajteda.

„Imao sam svoje razloge zbog kojih sam otpisao Ronalda. Ti razlozi su bili vrlo očigledni. Znao sam koje su posledice takve odluke, bilo mi je jasno da bi mogle da budu negativne za mene. Nisam se brinuo, spavao sam mirno, čak i tokom noći. Moje je da donosim odluke koje klub vode napred“, rekao je Ten Hag.

Ronaldo i Mančester junajted su u novembru prošle godine raskinuli ugovor, a portugalski fudbaler je karijeru nastavio u Al Nasru.

„To je moj posao i moja odgovornost. Moram da stojim iza svojih odluka i to dugoročno. Naravno, nemate uvek puno vremena za nešto što morate da uradite. Tada smo imali 10 dana da odlučimo šta ćemo da radimo sa Ronaldom“, zaključio je Ten Hag.

BONUS VIDEO Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar