FK Arsenal Aleksandr Lakazet
FK Arsenal Aleksandr Lakazet; Foto: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Napad Arsenala će se potpuno promeniti za samo šest meseci, a jednog "sele" u Beograd.

Pjer-Emerik Obamejang blista u Barseloni (postigao devet golova u Primeri od dolaska), a sada i Aleksandru Lakazetu poručuju gde može da nastavi karijeru.

PROČITAJTE JOŠ

Lakazet je plaćen 53 miliona pre pet godina, a iako ima kapitensku traku Arsenala ne igr ana nivou na kom se očekivalo. Na 16 mečeva upisao je samo tri gola i sedam asistencija.

Francuski napadač je istakao da već ima nekoliko ponuda na stolu jer je slobodan igrač.

“U pregovorima sam sa nekoliko klubova. Otkako sam otišao, nikada nisam raskinuo veze sa klubom. Lion zna da ću uskoro biti slobodan igrač. Ali povratak je komplikovana stvar jer želim da igram u Evropi. Nedostaje mi Liga šampiona. Naravno, ništa nije nemoguće, ali je prilično teško…”

Gabrijel Agbonlahor, bivši napadač Aston Vile koji je godinama igrao u Premijer ligi, bio je posebno oštar prema Francuzu.

“Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može ‘vola da ubode’. Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom”, rekao je Agbonahlor.

Nešto blaži bio je Džon Barns, koji je savetovao Lakazetu da produži ugovor.

“Najbolja stvar za budućnost Aleksandra Lakazeta je da ostane u Arsenalu. Artetini komentari o fokusu na Arsenal do kraja sezone su vrlo fer. Setite se kako je Žoržinjo Vajnaldum svaku utakmicu igrao maksimalno iako je znao da odlazi iz Liverpula”, rekao je Barns.

BONUS VIDEO Navijači Partizana traže titulu posle debakla od Fejenorda

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar