Foto: EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Ovo bi bilo veliko iznenađenje prelaznog roka.

Sergej Milinković-Savić će na kraju ove sezona napustiti Lacio. Saopštio je to saigračima, ali i klubu pre dve nedelje, pa se sada aktivno radi na njegovom transferu.

PROČITAJTE JOŠ

Od kada je stigao iz Genka spekuliše se kolika bi mogla da bude odšteta za njega. Cifre su išle od 50 do 150 miliona evra, a bliži se dan kada će napustiti Rim.

Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus su se raspitivali za njegove usluge, ali se čini da bi na kraju Sergej mogao da završi u Londonu.

Engleski portal „90min“ tvrdi da je Fulam rešio da deo ogromnog novca koji dobija za ulazak u Premijer ligu uloži u dovođenje Sergeja. Fulam, koji je formalno i dalje drugoligaš, osigurao je plasman u Premijer ligu golovima Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač je ove sezone brojao do 40 pogodaka u Čempionšipu (ostalo još 4 kola), a upravo bi on mogao da bude tas na vagi da put Londona krene Milinković-Savić.

Lacio sada traži za Sergeja 60 miliona evra, a pregovore vodi Mateja Kežman.

Od 2015. Sergej nosi dres Lacija. Do sada je nekadašnji biser Vojvodine sakupio 224 meča za rimski klub i postigao je 46 pogodaka. Italijanski „Il Messaggero“ navodi da je Sergej već sve dogovorio sa Laciom, te da mu klub neće praviti probleme.

BONUS VIDEO Gol Sergeja Milinković-Savića za Srbiju protiv Irske

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare