Foto: EPA-EFE/Martin Rickett

Serhio Aguero je objavio, a Mančester siti potvrdio da se rastanak približio, a Argentinac je tim povodom objavio i emotivno pismo.

Podsećamo, Argentinac će klub napustiti posle deset godina u plavom, pa je i bilo očekivano da će trenutak objave informacije o rastanku proteći uz veliki broj emocija, a njih se u njegovom pismu nalazi izuzetno mnogo.

„Kad se krug zatvara, mnogobrojni osećaji rastu.

Veliki nivo zadovoljstva i ponosa ostaje u meni jer sam za Mančester siti igrao punih 10 godina – neobično za profesionalnog fudbalera u ovo doba.

PROČITAJTE JOŠ...

Deset godina velikih uspeha, tokom kojih sam uspeo da postanem najbolji strelac u istoriji i kreiram neuništivu vezu sa svima koji vole ovaj klub – ljudima koji će večno biti u mom srcu. Došao sam tokom perioda rekonstrukcije tima 2011. godine, i uz pomoć velikog broja igrača, zaslužili smo mesto među svetskim velikanima.

Zadatak da zadrže ovu zasluženu privilegiju ostaje na drugima. Što se mene tiče, ja ću nastaviti da dajem sve od sebe kako bismo i ove seone osvojili titule i doneli navijačima radost. Tad, neka nova pozornica i novi izazovi će započeti, i ja sam u potpunosti spreman za njih sa istom strašću i profesionalizmom kojim sam uvek pristupao obavezama na najvećem nivou“, napisao je Aguero.

Zasad nema informacija gde bi mogao da nastavi karijeru, spominje se Barselona, ne bi trebalo isključiti ni Pari Sen Žermen, ali će više biti poznato tokom narednih nedelja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar