EPA-EFE/ASH ALLEN

Ništa ne sluti na dobro

Džejdon Sančo, engleski reprezentativac, mogao bi da napusti Mančester junajted već prestojeće zime, iako mu je ugovor sa klubom važeći do leta 2026. godine.

Mladi talentovani Englez je već neko vreme van tima, a po odluci trenera Erika ten Haga trenira odvojeno i pitanje je kada će dobiti šansu.

PROČITAJTE JOŠ:

Razlog za to je svađa Sanča i Ten Haga od pre nekoliko nedelja, a pomirenje ne deluje kao realno u ovom trenutku.

Nemački mediji pišu da je sve izvesniji povratak Sanča u Nemačku, konkretnije u redove Borusije Dortmund, odakle je za 85 miliona evra i otišao u Junajted. Takođe, piše se da je Sančo u kontaktu sa trenerom Borusije Edinom Terzićem.

Iako u klubu postoje sumnje zbog njegove nediscipline, „milioneri“ ne zaboravljaju da je Sančo na terenu bio veoma uspešan, a jedno vreme važio je za jednog od najtalentovanijih u Evropi i bio je daleko produktivniji nego u Junajtedu.

Problem za Junajted jeste taj što za Sanča sigurno neće dobiti 85 miliona, a prema Transfermarktu njegova trenutna cena je 45 miliona evra.

Sančo je ove sezone samo tri puta ulazio u igru, a sukob sa Ten Hagom dogodio se posle poraza od Arsenala, kada je fudbaler optužen da nije trenirao kako treba. Kasnije su se pojavile informacije da Sančo ostaje budan noću do kasno, jer igra video igrice, a često i kasni na treninge. Međutim, fudbaler je porekao tvrdnje da se ne trudi dovoljno, a očigledno nijedna od strana ne želi da napravi korak ka pomirenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar