Duško Tošić o povratku u Crvenu zvezdu
Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Duško Tošić potvrdio je da bi mogao opet da zaduži dres Crvene zvezde, što je velika želja generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića i trenera Dejana Stankovića.

Navodno je i Bešiktaš u igri, o čemu je Terzić pričao i rekao da srpski prvak ne može finansijski da se nosi sa istanbulskim timom.

PROČITAJTE JOŠ

“Prvo da istaknem da se osećam odlično. Iako imam 35 godina, sigurno da bih mogao da odigram još dve, tri sezone na visokom nivou. Opšte je poznato da sam ostavio u Turskoj dobar utisak. Ima opcija i ponuda, ali ne bih mogao konkretnije ništa da kažem. Što se tiče Crvene zvezde uvek je čast i privilegija nositi dres, uz poštovanje prema svima ostalima, našeg najvećeg kluba. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i trenerom Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i razgovarati detaljnije”, naglasio je Tošić.

Iskusni defanzivac posebno je istakao uspehe crveno-belih u Evropi. Zvezda će u šesnaestini finala igrati sa velikim Milanom, 18. i 25. februara.

“Zvezda je uradila veliku stvar. Postala je stabilan klub, redovan učesnik evropskih takmičenja. Što se tiče Milana, mislim da je mogla da prođe i bolje u žrebu. Bili su tu Dinamo Kijev, Briž, pa i Dinamo Zagreb. Milan nije ista ekipa kao proteklih godina. Vidi se i po rezultatimo ove sezone. Prvi su u Italiji posle ko zna koliko vremena“.

Svestan je i Tošić da bi s publikom na tribinama Marakane to bila druga priča i protiv sedmostrukog prvaka Evrope.

„Biće teško, ali opet ne treba ući sa belom zastavom. Milan jeste favorit, nije sramota od njih izgubiti, međutim, Zvezda mora da se bori, mora da traži svoju priliku i da je maksimalno iskoristi. Videćemo da li će biti i publike. U svakom slučaju treba se nadati najboljem”, završio je Tošić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar