Foto: Hellraiser Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Dušan Vlahović, napadač Juventusa, već nekoliko dana je u centru pažnje javnosti, kako u Italiji, tako i u Srbiji. Glavna tema jeste njegov ugovor sa "starom damom", dok se čini ima problema i van terena.

Od početka sezone postigao je samo dva gola, i to na meču protiv Verone, dok je već dugo u pregovorima sa klubom u vezi potpisivanja novog ugovora.

Upravo su u tome mnogi videli „porodične probleme“ koje je pominjao Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Sada je u razgovoru za „DAZN“ pričao o novom treneru ekipe Tijagu Moti, ali i očekivanjima sa narednu sezonu.

„Dobro mi ide. Svoje kvalitete mogu bolje da pokažem u Motinom sistemu igre. Kod Alegrija sa uvek dao sve od sebe i uvek sam bio na raspolaganju, šta god je tražio. Šta mi Tijago najčešće govori? Od samog početka mi je govorio o disciplini – raditi one stvari koje izgledaju jednostavne, a u stvarnosti nisu. Uvek ići u krevet u isto vreme, dobro se odmarati, dobro spavati i imati pravu ishranu“, rekao je Vlahović za „DAZN“.

Dušan Vlahović odbio smanjenje plate
Foto: Hellraiser Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Vlahović je objasnio potom šta za njega zapravo znači reč – Juventus.

„Juventus je za mene mnogo toga. Ponos, pobednički mentalitet, porodica. Ovde je sve drugačije, odgovornost ovog dresa je ogromna.“

Želi da pomera granice srpski fudbaler.

„Ne postavljam sebi granice, uvek podižem letvicu. Nikada nisam bio srećan, čak ni u sezoni kada sam iz Fjorentine prešao u Juventus i postigao 24 gola. Uvek možete bolje“, objasnio je Vlahović.

BONUS VIDEO Bakljada Manijaka nakon vodećeg gola Boljevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar