Srpski napadač Dušan Vlahović priznaje da se tim Srbije namučio protiv Luksemburga u meču kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Orlovi su slavili sa 1:0, Dušanovim pogotkom u 68. minutu i time je izbila na prvo mesto grupe A, ispred Portugala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sigurno je bila teška utakmica, namučili su nas, ali je bitno da smo pobedili bez primljenog gola. Ovakve mečeve je najvažnije pobediti, kad se mučiš i kad je rival u egalu, ali smo odneli tri boda odavde“, kazao je Vlahović za Sport klub posle meča.

Dušan je propustio nekoliko šansi na meču, ali je onda u ključnom momentu posle lopte Veljkovića sačuvao smirenost i dao gol.

„Svaka utakmica je najbitnija zato što nam svaki bod znači, svaki može biti presudan za odlazak na Mundijal. Pritisak nismo osećali, ali smo znali koliko je meč važan“, konstatuje špic Fjorentine.

Srbija za tri dana u Beogradu igra meč protiv Azerbejdžana i ako pobedi, imaće priliku da u direktnom okršaju sa Portugalom odlučuje o direktnom plasmanu na Mundijal.

„Nema šta mnogo da očekujemo i kalkulišemo, moramo da dobijemo obe da bismo se plasirali na Mundijal, hoćemo šest bodova i daćemo sve od sebe“, uverava Vlahović.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

BONUS VIDEO: Srbija oštećena za čist penal u Luksemburgu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar