Dušan Tadić, Fudbalska reprezentacija Srbije
Dušan Tadić, Fudbalska reprezentacija Srbije; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Kapiten "Orlova" zadovoljan kako je protekla prijateljska utakmica

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić prokomentarisao je pobedu naše selekcije nad Mađarskom sa 1:0 u prijateljskom meču.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je bila prva utakmica „Orlova“ u ovoj godini, a izazov je bio više nego zahtevan.

„Utakmica je malo izašla iz okvira prijateljske. Mađari su bili bezobrazniji nego što smo očekivali, pa smo morali malo da odgovorimo na takvu igru. Dobro je kad postoji taj naboj“, kaže Tadić, a prenosi „Žurnal“.

„Meč nije bio na visokom nivou. Malo je i sudija seckao igru, nije znao gde se nalazi. Nije nam dosudio penal nad Mitrovićem. Mađari su pokušali su nas da nas pritisnu. Pokazali smo da je kvalitet na našoj strani, mada smo mogli bolje da igramo. To bi trebalo da nam bude cilj, iako smo pobedili bez većih problema“, dodao je Tadić.

Srbija će naredni prijateljski susret imati sa Danskom u Kopenhagenu u utorak od 18 sati.

„Lepo je kad smo ovako opušteni. Otkad je došao mister Stojković napravili smo fantastičnu atmosferu. Igramo odlično i izvrsno smo se uklopili ne samo između sebe, već i sa stručnim štabom. Sve protiče u najboljem redu. Treba da i dalje uživamo u igri, radimo isto što smo činili kroz cele kvalifikacije. Prošlo je godinu dana našeg uspešnog puta, samo treba tako da nastavimo“, zaključio je Tadić.

Podsetimo, Srbija 1. aprila saznaje rivale u grupnoj fazi Mundijala u Kataru.

BONUS VIDEO Dušan Tadić o plasmanu Srbije na SP u fudbalu u Kataru 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar