Dušan Tadić
Dušan Tadić; Foto: EPA-EFE/Jeroen Putmans

Dušan Tadić, kapiten fudbalera Srbije, progovorio je o incidentu sa pljačkašima.

Tadića je napala su dva razbojnika koji su želeli da ga opljačkaju noseći kacige.

PROČITAJTE JOŠ

Tadić je prvi put progovorio o ovom incidentu.

„Da, tačno je. Dogodilo se, ali je prošlo dobro. Pesnica u glavu. Jedan je dva puta padao na zemlju. Mogu slobodno da pokušaju ponovo“, rekao je Tadić za „Sportski žurnal„.

Pljačkaši su stigli na motorima, a onda su napali reprezentativca Srbije.

Tadić je dva dana kasnije igrao protiv PSV u meču Superkupa Holandije kada je tim iz Ajndhovena slavio sa 5:3.

Retko ko je primetio, a kamoli pridavao veći značaj flasterima koji su se nalazili na prstima desne ruke srpskog kapitena, ali oni su zapravo pričali priču i pre nego što je ona obelodanjena.

Pljačkaši su Tadića sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. Srpski fudbaler je pokušao da pobegne i posle kraće jurnjave, usledio je sukob. Tadić je uspeo da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpeo manje povrede ruke i iscepao je svoju odeću. Potom je Tadić uspeo da pobegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su posle borbe pobegli skuterom.

Nekoliko dana pre pokušaja pljačke su dva čoveka sa šlemovima već kucala na vrata Tadićeve kuće i pretvarali se da su dostvaljači pice, piše „De Telegraf“. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata.

Proteklog vikenda Tadić je bio deo tima u pobedi nad Fortunom Sitard od 3:2. Srpski reprezentativac je u tom meču upisao asistenciju za treći gol koji je postigao Brajan Brobi.

BONUS VIDEO Dušan Tadić asistirao za istoriju, Ajaks slavio na otvaranju sezone, Fortuna – Ajaks 2:3

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare