Foto: Starsport

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez definitivno je stavio do znanja svojim fudbalerima šta misli o meču protiv Crvene zvezde.

Čukarički je na svom terenu poražen 0:2, golovima Aleksandra Kataija i Kingsa Kangve u 37. i 84. minutu zaostalog meča sedmog kola Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

Gotovo jednako koliko i rezultat, loš utisak ostavila je i igra Čuke bez kreacije i pravih prilika da se ugrozi Milan Borjan.

„Imamo dobre igrače, prezadovoljan sam. Imamo dobru ekipu, dobru grupu, ali… To sam im rekao, ne volim kad će neko da ih uplaši, nemam razloga, poštujem svakoga, poštujem kolegu i tim, najbolji su u našoj ligi, ali zašto se predati tek tako. To su neke stvari, znaju kad ja podviknem, znaju na šta mislim, na primer to se desilo protiv TSC-a, odigrali smo drugo poluvreme mnogo bolje. Ali, krivo mi je jer imaju kvalitet, ne kažem da bi pobedili, okrenuli, ali ovakve utakmice treba da su im za nauk da mogu oni da se pokažu, igrati protiv Zvezde u prvenstvu je za igrače“, analizirao je Kerkez utakmicu.

Trener „brđana“ je priznao da je još u poluvremenu razbio kantu za smeće u svlačionici, koliko je bio ljut.

„Razbio sam kantu, eto šta sam rekao, mislim da su me svi čuli“, otkrio je na konferenciji posle pitanja šta je rekao svojim igračima tokom pauze.

Njegovi igrači su posle toga zaigrali nešto angažovanije i bolje, ali nagrada u vidu pogotka nije stigla.

„Znam, čuli smo“, nadovezao se Miloš Milojević, trener Zvezde, na komentar svog kolege iz Čukaričkog.

BONUS VIDEO: Postao golman jer je lenj i mrzelo ga da trči – srpski div mogao u Mančester, Zlatan mu je idol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar