Dragan Stojković Piksi i Japanac
Foto: Screenshot Instagram nebojsa_petrovic_10

Simpatični navijač iz Japana je želeo da se fotografiše sa Draganom Stojkovićem Piksijem i da dobije njegov autogram, ali zbog epidemioloških mera u Japanu usled pandemije koronavirusa to nije bilo moguće.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi poznati fudbaski novinar Nebojša Petrović, jedan simpatični obožavalac je stigao iz Nagoje u dresu Crvene zvezde sa brojem 10 i zastavom Srbije, ali nije mogao da ostvari san.

Dežurno osoblje mu nije dozvolilo da se fotografiše sa Stojkovićem, niti da mu selektor Srbije potpiše dres, a nisu pomogle ni molbe naše delegacije.

Kako su naveli da je dozvoljeno ovo jednom navijaču, već sutra bi se pojavilo njih 1.000 sa istim zahtevom. O ovome je upravo govorio i Stojković.

„U Japanu su na snazi striktne mere za suzbijanje širenja koronavirusa, svaki dolazak iz bilo koje zemlje podrazumeva 14 dana stroge izolacije. Mi smo u tom nekom režimu, imamo mogućnost da budemo u svojim sobama, u sali za ručavanje i da eventualno izađemo na par minuta ispred hotela. Uslovi jesu specifični, ali čovek je spreman sve da izdrži. Ovo je za Japance dobra priprema uoči predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju. Ne žele ništa da prepuste slučaju, vode računa o svakom detalju, sa ciljem da sve reprezentacije budu u kompletnom sastavu i da ne daj bože neko od sportista ne zakači virus“, rekao je selektor Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar