Đanluiđi Donaruma; Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Đanluiđi Donaruma je tokom letnjeg prelaznog roka Italiju zamenio Parizom, ali navijači Milana nisu oprostili odlazak svom nekadašnjem ljubimcu.

Godinama je trajala saga o odlasku Donarume iz Milana, spominjalo se da bi mogao da pojača Juventus, ali je ipak prevagnuo poziv iz „grada svetlosti“. Ipak, navijači „rosonera“ nisu oprostili Donarumi odluku da iz kluba ode bez obeštećenja, što su iskoristili kao povod da mu upute preteće poruke.

PROČITAJTE JOŠ...

Oni su pred utakmicu svog kluba sa Kaljarijem ispred Milanovog trening centra okačili dva transparenta posvećena Donarumi.

Na prvom je napisano „D, nezahvalni skote, odvratniji si od Leonarda“, aludirajući na bivšeg igrača i trenera Milana, a sadašnjeg sportskog direktora Pari Sen Žermena, koji je klupu „rosonera“ zamenio Interovom, dok na drugom stoji „D, ne zaboravljamo izdajnike, budi pažljiv kad budeš hodao Milanom“.

Donaruma još uvek nije debitovao za PSŽ, pošto je prve dve utakmice u Ligi 1 bio van tima zbog produženog odmora nakon osvojenog Evropskog prvenstva, dok je na mečevima protiv Bresta i Remsa utakmice pratio sa klupe.

Za Milan je odigrao 251 meč, a u prvom timu „rosonera“ bio je od 2015. godine, kada je kao 16-godišnjak debitovao pod trenerskom „palicom“ Siniše Mihajlovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar