Dominik Livaković protiv Totenhema
Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Dinamo Zagreb bi mogao ozbiljno da zaradi na sjajnim partijama Dominika Livakovića koji ove sezone briljira u dresu ekipe sa Maksimira.

PROČITAJTE JOŠ

Prema pisanju italijanske štampe, za hrvatskog golmana je zagrizao Milan koji ima probleme sa novim ugovorom za svog trenutnug golmana Đanluiđija Donarumu.

Italijanskom golmanu ugovor ističe na kraju sezone, a pregovori oko novog su zapali u krizu zbog plate koju Donaruma traži.

Ekipa sa San Sira nudi osam miliona evra po sezoni čime bi Italijan postao jedan od najplaćenijih igrača u ligi, ali njegov agent Mino Rajola traži deset, što bi moglo da bude kamen spoticanja.

Milanove glavne mete su Huan Miso golman Udinezea, zatim Francuz Mik Menjan iz Lila kao i Pjerluiđi Golini iz Atalante, međutim kako svi oni traže velike cifre najrealnija opcija je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković.

Očigledno su nedavne bravure protiv Totenhema povećale interesovanje za Livakovića koji je u tim mečevima bio glavni junak uz Mislava Oršića.

Dinamo Zagreb bi tako nastavio višegodišnju tradiciju velikih transfera, a poslednji u nizu o kojem se pričalo, bio je prelazak Olma u Lajpcig.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar