Foto: Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez

Danima se pričalo da Real Madrid sprema veliku čistku kako bi doveo Mbapea i Holana u svoje redove, ali izgleda da je Barselona u ovom trenutku ozbiljniji igrač, bar kada je Norvežanin u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Prema pisanju španskih medija, Holanov otac zajedno sa agentom Minom Rajolom doputovao je u četvrtak u Barselonu gde ih je sačekao vozač Đoana Laporte, novog predsednika katalonskog giganta.

Igrač Borusije Dortmund je jedna od velikih želja prvo čoveka Barselone za sledeću sezonu kako bi stvorio moćan tim i na taj način ubedio Mesija ostane.

Ono što će biti velika prepreka su finansije, s obzirom na to da je prema trenutnim procenama vrednost Holana oko 150 miliona evra. Ipak, Laporta je optimista jer je Barselona stavila dosta igrača na transfer listu čijom prodajom planira da zatvori finansijsku konstrukciju za predstoječi prelazni rok.

Holan je ove sezone u vrhunskoj formi, što pokazuje podataka da je postigao 33 gola na 31 utakmici i da mu je prosek više od jednog gola po meču. Na sve to je dodao i osam asistencija.

Rajola je nedavno izjavio da je Norvežanin spreman za najveće izazove.

„Mnogi su pogrešili kada je Holan u pitanju. On stvari radi brže nego što je iko mogao da zamisli. Možda sam bio i ja previše oprezna kada sam mu rekao da idemo u Dortmund pre nego što ode u veći klub jer deluje da mu to ne bi bio nikakav problem“ rekao je Rajola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare