Nebojša Vukanović
Nebojša Vukanović; Foto: Screenshot Youtube BN

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ponovo je napravio pravi performans.

Odlučio je da napravi humoristični šou, pa čak i da otpeva jednu pesmu koja se sada deli društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom rasprave o budžetu Vukanović je naveo da demobilisanim borcima oduzeto 78,7 miliona maraka, te 3,9 miliona maraka pomoći deci poginulih boraca, dok je Dodiku povećan budžet sa 10,5 na neverovatnih 56 miliona maraka.

Odlučio je da to slikovito prikaže.

“Kako sam dobio nezvanične informacije. Inače su razgovarali Klaudio Kaniđa i Gabrijel Batistuta. Onda su pevali onu čuvenu pesmu: ‘Batistuta Gabrijele, za tebe je Dodik Pele, Mile majstore!’. I govori Kaniđa Batistuti, ‘Zašto smo mi trčali, vidi nam noga, nemamo kupiti malo cigara da zapalimo. A tamo neki ima 56 miliona miliona. Prestigao i Mesija, Mbape i Vlahovića. Ja sam čuo da Vlahović hoće da ide iz Juventusa. I kaže hoću u SNSD, nigde drugo, tamo se najbolje plaća”, kazao je Vukanović.

Zatim je usledio nešto ozbiljniji narativ.

“Stvarno se pitam, koliko čovek mora da bude bez stida, obraza, morala i skrupula. Da bi ovakav sraman papir, kao što ste vi dostavili u Narodnoj RS, da mi o njemu raspravljamo. Ovo je vrhunac ludosti, licemerstva i bezobrazluka. Ja se pitam da li iko ima časti da podnese ostavku? I kaže ne! Neću da budem deo ovoga cirkusa” zaključio je poslanik Vukanović.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala