FOTO: EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Fudbaleri Intera su na otvaranju Serije A ubedljivo savladali nemoćnu Đenou, dok je Sasuolo slavio u gostima protiv Verone sa 3:2.

Prvi gol u Seriji A ove sezone postigao je Milan Škrinjar u šestom minutu utakmice, a osam minuta kasnije pogodio je i Hakan Čalhanoglu. On se na svom debiju u novom klubu predstavio golom i asistencijom za prvi pogodak.

PROČITAJTE JOŠ:

Rezultat do kraja prvog poluvremena mogao je biti i 3:0, ali je gol Ivana Perišića poništen pred sam kraj prvog dela susreta.

Ipak, Inter nije stao ni u drugom poluvremenu. Vidal je na asistenicju Barele pogodio u 74. minutu, a zatim je dva minuta pred kraj utakmice asistirao Edinu Džeku, koji je postigao i prvi zvanični pogodak za milanski tim.

U drugom meču u istom terminu, Sasuolo je uz malo muke slavio protiv Verone. Mrežu gostiju načeo je Raspadori u 32. minutu i to na asistenciju srpskog reprezentativca Filipa Đuričića.

FOTO: EPA-EFE/MATTEO BAZZI
FOTO: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Srbin je na startu drugog poluvremena i sam pogodio, pa se činilo da je Sasuolo sve bliži ubedljivoj pobedi. Ipak, stvari na terenu su se malo promenile nakon čto je Zakanji bio precizan sa penala za smanjenje rezultata.

Pobedu gostiju morao je da potvrdi Traore i 71. minutu, dok je Zakanji drugim golom samo ublažio poraz Verone. Njemu je za drugi pogodak asistirao Darko Lazović koji je odigrao svih 90 minuta i pružio sasvim solidnu partiju.

FOTO: EPA-EFE/LUCA ZENNARO
FOTO: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Serija A, prvo kolo

Subota

Verona – Sasuolo 2:3 (0:1)

(Zakanji 71, 90 – Raspadori 32, Đuričić 51, Traore 75)

Inter – Đenoa

(Škriniar 6, Čalhanoglu 14, Vidal 74, Džeko 88)

20.45 Empoli – Lacio

20.45 Torino – Atalanta

Nedelja

18.30 Bolonja – Salernitana

18.30 Udineze – Juventus

20.45 Napoli – Venecija

20.45 Roma – Fiorentina

Ponedeljak

18.30 Kaljari – Specija

20.45 Sampdorija – Milan

(function (el) { window.addEventListener(„message“, (event) => { if (event.origin.startsWith(„https://www.sofascore“)) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + „px“; } } }); })(document.getElementById(„sofa-standings-embed-33-37475“));

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar