Foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Ako je i pokušao Đeraru Pikeu nikako ne polazi za rukom da ne bude u centru pažnje.

Rastao se sa Šakirom, sude zbog toga ko će brinuti o deci, dovode ga u vezi sa drugim ljubavnicama, učestvuje u teniskom svetu, dobija kritike zbog toga što igra, pa zbog toga što ne igra, a sada su na njegovom imanju pronađeni grobovi.

PROČITAJTE JOŠ

Već neko vreme navijači ne gledaju Pikea na isti način, govore da je prestar i da više nije onaj stari. Ipak, Španac je nedavno kupio parče zemlje sa namerom da podigne luksuzni hotel.

To nije ništa novo jer stalno investira i ima velike planove, ali je čudno što je na tom imanju pronađeno čak 250 grobova. Ovu informaciju je prenela španska „Marka“, a za sada se ne zna odakle grobnica na imanju od 20 miliona evra.

U toku su istraživanja koja će otkriti starost grobova, a o svemu je govorio i poznati španski arheolog Alberto Kumpijan.

„Otkrili smo 250 grobnica, od čega je većina bila prazna. Možda nisu nikada ni korišćene niti dovoljno vredne da bi se sačuvale. Ovo je jedna od najvećih nekropola u državi“, poručio je Kumpijan.

Po nekim informacijama bi Pike uskoro mogao da napusti Barselonu, ali se ne zna gde bi mogao da gradi sopstvenu budućnost. Infrastrukturnu budućnost za sada ne sme da gradi.

BONUS VIDEO LGBT i fudbal: Da li kapitenske trake treba da budu u duginim bojama?