Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Napadač Crvene zvezde Dijego Falčineli nada se da Zlatan Ibrahimović neće zaigrati u beogradskom okršaju Zvezde i Milana u četvrtak uveče.

Zvezda i Milan igraju od 18 sati i 55 minuta na stadionu „Rajko Mitić“, prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Falčineli je za Tutomerkato pričao o tome kako je išao njegov period privikavanja na Beograd i crveno-bele i istakao da je jedna od poteškoća bilo to što nije pričao engleski jezik.

Međutim, pošto i Dejan Stanković i članovi njegovog stručnog štaba pričaju italijanski, bilo je utoliko lakše. Ako se izuzme penal protiv Omonije, sve ostalo je za Dijega išlo glatko u prvoj sezoni.

„Meč sa Milanom dolazi u savršenom trenutku po nas. Rosoneri stižu iz poraza, a onda imaju derbi, pa onda opet mi i naposletku Roma. Zato se nadamo da će odmarati neke igrače. Biće teško, ali takve su sve utakmice u Evropi. Svaki meč ima svoju priču, ali ako misle da dolaze ovde da bi igrali manjim intenzitetom ili u šetnju, brzo će shvatiti da su pogrešili“, rekao je Falčineli.

Dijego Falčineli; Foto: FK Crvena zvezda/Facebook

Očekuje se da će Falčineli biti jedan od napadača Zvezde, ali bi naspram sebe mogao da ima moćnog Šveđanina.

„Nadam se da Zlatan neće igrati. Neverovatan je, kompletan. On je jedan od najboljih špiceva u istoriji fudbala“, rekao je Falčineli.

S obzirom na to da Milan igra gradski derbi protiv Intera za vikend, Falčinelija su Italijani pitali i o „neroazurima“.

„A kad je reč o tome ko je bolji, Ibra ili Lukaku… obojica su vrlo snažni. Lukaku, kad je u formi, on je impresivan. Borba između dvojice šampiona. Gledaću derbi za vikend, ali pre toga mi imamo važan meč“, objasnio je Falčineli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar