Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda je u okviru 20. kola Superlige Srbije remizirala sa Radnikom iz Surdulice, no hladno decembarsko veče nije ostalo samo u senci remija, već je kiks doživelo i zvezdaštvo.

PROČITAJTE JOŠ...

Tako bar smatraju najvatrenije pristalice Crvene zvezde, Delije, a svoje nezadovoljstvo su iskazale transparentom koji su istakli tokom drugog poluvremena meča:

„Uspeh čekan 30 godina… Proslavlja tvoja najvernija publika! Danas je zvezdaštvo palo na ispitu“, naveli su navijači Zvezde na severnoj tribini.

Povod za nezadovoljstvo je u najmanju ruku razočaravajuća poseta na poslednjoj utakmici koju su crveno-beli u 2021. godini odigrali na stadionu „Rajko Mitić“, s obzirom na to da će do kraja tekuće godine gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli, nakon čega sledi zimska pauza. Poslednjih 90 minuta uživo je u Ljutice Bogdana ispratilo tek 4.286 navijača, uprkos tome što su čelnici Zvezde širom otvorili kapije stadiona.

Dejan Stanković razočaran posle meča sa Radnikom, Foto: Starsport

Nisu urodili plodom ni pozivi Aleksandra Kataija i Aleksandra Dragovića:

„Ako mislite da smo dostojno branili crveno-bele boje u Portugalu, budite uz nas protiv Radnika, jer će i to da nam znači. Video sam da je besplatan ulaz, pa je i to olakšica“, rekao je Dragović u izjavi za Zvezdin sajt, dok je Katai istakao takođe za zvanični sajt kluba da ga više od uspeha u Evropi zanima odziv navijača:

„Znam da je aktuelna priča oko uspeha koji smo napravili u Evropi i da bi svi da čuju što više u vezi toga, ali iskreno mene više zanima koliko ćemo publike imati protiv Radnika. Nama ta podrška mnogo znači, izgaramo na terenu, borimo se svim srcem, postižemo uspehe, kao što je ovaj istorijski i najveća nagrada nam je kada ima što više publike na Marakani. Zato želim da vidim koliko će ih biti ovoga puta, jer svaki gledalac je nama značajan“, rekao je Katai.

No, uprkos pozivima, tribine stadiona „Rajko Mitić“ bile su sablasno prazne na utakmici koja bi u velikoj meri mogla da utiče na ishod šampionske trke, pošto će Partizan imati priliku da prednost na tabeli Superlige Srbije poveća na pet bodova razlike.

BONUS VIDEO Vuletić: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare