Sastav Crvene zvezde za meč sa Gentom
Foto: Nikola Mitić/Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde i pojedini fudbaleri srpskog šampiona istakli su svoje želje za novu, 2021. godinu.

Stanković je pre svega poželeo dobro zdravlje i da njegove igrače zaobiđu povrede koliko god je to moguće.

PROČITAJTE JOŠ:

„Najveća čak i sportska želja je pre svega zdravlje. Jasno je svima zašto i otkud, svesni smo šta nas je zadesilo ove godine zbog korone. Osim zdravlja, velika mi je želja da se navijači što pre vrate na stadion i da već od prvog kola na gostovanju u Novom Pazaru imamo podršku naših delija“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Kapiten ekipe crveno-belih Milan Borjan kaže da je posebno ponosan na sve što je postignuto za sada, a to su titula jesenjeg prvaka i plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

„Posle zasluženog odmora nastavljamo sa još ozbiljnijim radom i verujem da ćemo u maju svi zajedno slaviti četvrtu uzastopnu titulu i dugo očekivanu duplu krunu“, kaže Borjan.

Štoper Nemanja Milunović uveren je da igrači nisu izneverili navijače i upravo se njima obratio željama za dobro zdravlje, dok je napadač Dijego Falčineli dolaskom u Beograd „doneo najbolju moguću odluku“.

„Veoma mi je drago što sam došao u klub kao što je Crvena zvezda, bila je to prava odluka i definitivno najlepša stvar koja mi se desila ove godine. Iza nas je odlična polusezona, međutim nećemo se tu zaustaviti. Žao mi je što nisam imao priliku da igram pred našim navijačima, imam veliku želju da čujem tu podršku sa tribina, o kojoj sam čuo toliko priča“, rekao je Falčineli.

Mladi ofanzivac Nikola Krstović je istakao da mu je drago što je „završio godinu na pravi način“, golom protiv Rada, a uzda se u to da će sledeća biti još bolja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram