FOTO: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde kaže da je žreb za treće kolo u kvalifikacijama za Ligu šampiona bio povoljan po njegov tim.

Zvezda u drugom kolu igra protiv Kairata iz Almatija, ali u trećem dobija jednog od dve ekipe – Šerif ili Alaškert.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanković nije hteo da prejudicira šta bi moglo da se desi u trećem kolu, jer crveno-bele očekuju dva teška meča u drugom.

„Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone. Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala. Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala koja su ispred nas“, rekao je Stanković za klupski sajt.

Prvi meč kojim Zvezda započinje ovogodišnju evropsku epizodu igra se u sredu od 16 sati u Kazahstanu.

„Svi zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači, kada smo jedno za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji. Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan“, istakao je Stanković.

BONUS VIDEO: Atmosfera na utakmici Zvezde i Vojvodine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar