Foto: EPA/WILL OLIVER

Nadao se Dejvid Bekam da će neko od njegovih sinova krenuti njegovim stopama i profesionalno se baviti fudbalom, ali sada je jasno da se to neće desiti nakon što je i Romeo odlučio da promeni karijeru.

Bekam je jedan od fudbalera koji je ostavio ogroman trag u svetu fudbala, a sigurno je i još uvek jedan od najpopularnijih sportista na svetu iako je još pre više od deset godina završio karijeru.

Englez je već preko 20 godina u braku sa Viktorijom Bekam s kojom ima četvoro dece, a to su Bruklin, Romeo, Kruz i Harper Seven.

Bekam nije krio da se nada da će jedan od njegovih sinova možda krenuti njegovim stopama što se fudbala tiče, no čini se da je sada svestan da se to neće desiti.

PROČITAJTE JOŠ

Bruklin je bio prvi koji je počeo da trenira fudbal i pokazuje ljubav prema sportu, ali je ubrzo shvatio da želi da se bavi nekim drugim stvarima u životu.

Potom je Dejvid sve nade položio u Romea koji je dosta ozbiljnije krenuo u svet fudbala. Čak je uspeo da iz Inter Majamija dođe u Brentford gde je nastupao za rezervni tim engleskog premijerligaša, ali je i on odustao.

Romeo je u Brentford došao početkom prošle godine i imao je ugovor do kraja prethodne sezone koji na

kraju nije produžio jer je mnogima postalo jasno da ovaj 22-godišnjak nije toliko talentovan kao što je bio njegov otac.

View this post on Instagram

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

„The Sun“ je objavio da je već sada jasno da je Romeo odlučio da okonča svoju fudbalsku karijeru i već se vratio u Ameriku.

Romeo je zastupljen na društvenim mrežama, a nedavno je dogovorio saradnju sa poznatim modnim agentom u Parizu i počinje saradnju sa zvučnim brendovima.

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare