Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Fudbalske teme bile su nezaobilazne i na trci Formule 1

Legendarni fudbaler Dejvid Bekam prisustvovao je trci za Veliku nagradu Majamija u Formuli 1, a tom prilikom dotakao se i tema vezanih za sport koji je igrao duže od 20 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Bekam je snimljen kako se dobacuje loptom sa zvezdom Formule 1 i vozačem Ferarija Šarlom Leklerom, a potom je druženje nastavio i sa Majklom Džordanom, Tomom Brejdijem i Luisom Hamiltonom.

Kako se sve više spekuliše o odlasku Kristijana Ronalda na leto iz Mančester junajteda, Bekama nisu izbegla ni pitanja te vrste u Majamiju.

„Ronaldo je uz Mesija jedan od najboljih igrača u proteklih 15 godina. Važno je za navijače da ostane u Junajtedu, ali mislim da je važno i za njega. Nadam se da će tako biti. Znamo koliko Junajted znači Kristijanu. On i dalje radi ono što najbolje ume – stvara šanse i daje golove. Neverovatno je što to uspeva u svojim godinama. Bilo bi lepo da ostane još jednu ili dve sezone“, izjavio je Dejvid Bekam za „Skaj sports“.

Bekam je dres Junajteda nosio od 1992. do 2003. godine i ostao je upamćen kao legenda „crvenih đavola“.

„U Junajtedu su promene neophodne, a promene se događaju. Navijači i dalje podržavaju tim, oni su takvi. Mislim da su trener i igrači u prethodnoj sezoni radili najbolje što su mogli. Retki su timovi koji mogu da rasprodaju stadion, uprkos svim problemima koje je Junajted imao prethodnih godina“, dodao je Bekam.

Bivši engleski fudbaler je trenutno predsednik i suvlasnik MLS tima Inter Majamija, a u profesionalnoj igračkoj karijeri pored Junajteda nastupao je i za Real Madrid, Los Anđeles Galaksi, Milan i Pari Sen Žermen.

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar