Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da su njegovi fudbaleri pokazali karakter u utakmici protiv Metalca, da je važno osvajati bodove i da ga ne zanima da li je igra ružna ili lepa.

„Znate svi kakve probleme imamo, neću da kukam i da plačem. Znamo koje boje branimo i šta je cilj – da se uzmu tri boda. Ne zanima me da li će biti lepo ili ružno, na momente je bilo lepo, na momente je bilo ružno“, rekao je Stanković posle utakmice.

Zvezda je pobedila Metalac sa 3:1, u utakmici 12. kola Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

„Imali smo dosta problema, devet igrača nam fali i ovo je stvarnost. Preponosan sam jer su svi oni prvotimci, rekao sam da nikad ne znaš kada će neko biti pozvan da brani ove boje. Ne zanima me da li će biti kritika na igru ili ne, momci su pokazali karakter, nama su bila važna samo tri boda i ništa više. Idemo na zasluženi odmor“, naveo je Stanković.

U Superligi sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i u Ligi nacija.

„Imamo pet igrača koji su bili zaraženi koronom, tu su i povrede Dionija i Pavkova, sigurno će se još neko požaliti jer Pavkov nema 90 minuta u nogama, kao ni Gajić, takođe i Rodić. To su momci koji jednostavno nisu fizički mogli da budu na terenu do samog kraja utakmice. Zahvaljujem svim mojim igračima i navijačima, podrška i vetar u leđa će nam tek trebati, prvenstvo je dugo, idemo dalje“, naveo je Stanković.

U 13. kolu, 16. oktobra, Zvezda će igrati na gostujućem terenu protiv Kolubare.

BONUS VIDEO Gol Filipa Kostića za veliku pobedu protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar