Dejan Stanković o plasmanu
Foto: Printscreen Tanjug/video

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je njegov tim propustio mnogo prilika za pogotke protiv Radničkog iz Niša i da je morao više šansi da iskoristi.

Zvezda je na svom terenu u 14. kolu Superlige Srbije pobedila tim Radničkog sa 1:0, golom Mohameda El Fardu Bena iz 54. minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

„Meč je izgledao tako da jednostavno moraš da daš golove kada stvoriš toliko šansi i toliko puta šutneš na gol, ali u takmica posle Evrope je najteža, jer se potrošimo i fizički i emotivno. Rekao sam i na konferenciji pred meč da možda neće biti lepo, ali tri boda su tri boda. Moglo je bolje, barem ispred gola, jednostavno moramo da rešavamo te situacije, jer to su ‘gol lopte’ koje moraju tamo i da završe“, rekao je Stanković posle meča.

Za nekoliko promašaja Zvezde treba odati priznanje i Damiru Kahrimanu, golmanu Radničkog koji je bio veoma raspoložen.

„Utakmica ima drugačiji tok kada iz tri šanse postigneš dva pogotka, ali radićemo i nema posustajanja. Nisam zabrinut, ali mala frustracija da od toliko šansi ne postignemo mnogo golova. Žao mi je zbog momaka, potrošili su se da stvore šanse, kao i u oduzuimanju lopti i napadanju na postavljenu odbranu. Svi hoće da se nadigravaju, ali to je relativna stvar, jer imaš blok ispred sebe i to dobar. Treba te šanse da iskoristiš“, objašnjava Stanković.

Zvezda sada ima pet bodova manje od Partizana i meč manje od večitog rivala, koji zauzima prvo mesto Superlige.

„Hvala navijačima, jer su tokom svih 90 minuta bili igrači utakmice. Sjajna podrška, hvala im na tome i idemo dalje“, dodao je Stanković.

BONUS VIDEO: Navijači Mančester junajteda napuštaju stadion posle sat vremena utakmice sa Liverpulom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare