Miloš Degenek Crvena zvezda
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da je njegov tim zasluženo osvojio trofej Kupa Srbije posle pobede nad Partizanom.

Crveno-beli su osvojili duplu krunu posle finala Kupa i trijumfa u penal seriji sa večitim rivalom.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je tako zaokružila uspešnu sezonu jer je posle titule u ligi, uzela i trofej Kupa prvi put skupa posle 14 godina.

„Top, top iskreno. Mislim da smo zaslužili nakon ovakve godine gde smo sve osvojili i izgubili jednu utakmicu od 55, 56 utakmica. Mislim da je ovo fantazija, da smo mi ovo zaslužili, svi ovi navijači. Pokazali smo da smo ubedljivo najbolja ekipa trenutno u Srbiji“, rekao je Degenek za Arenu sport posle meča.

Degenek kaže da je bio uveren da će njegova ekipa pobediti, jer je već jednom ove sezone izgubila na penale – još na početku od Omonije, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Jesmo, zato što smo izgubili od Omonije i verovali smo da ne možemo dvaput da izgubimo i eto verovali smo u Bokija (Borjana prim. nov), svaka mu čast, ali i ostalima što su pogodili, tako da smo zasluženo opet pobedili“, rekao je Degenek.

Da podsetimo, u regularnom delu meča bilo je 0:0, tako je ostalo do 120. minuta, a kada se pristupilo izvođenju penala, u Partizanu su promašili Jojić i Štulić u poslednje dve serije kada im je odbranio Milan Borjan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar