Foto Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Vidak Bratić, nekadašnji fudbaler i dugogodišnji trenerski saradnik Nenada Lalatovića, doživeo je najveću životnu neprijatnost u Beogradu, zbog čega je angažovao advokata.

PROČITAJTE JOŠ

Za Nova.rs, Bratić je rekao da ga je interventna policija zaustavila, maltretirala i oduzela mu auto za koji ima sve papire i potvrde da je kupljen u „Autokomercu“ još pre 12 godina.

Bratiću i dalje nije vraćen automobil audi A8, zbog uznemirenosti će otići kod psihijatra i preduzeti sve korake sa svojim advokatom.

„Jednostavno sam izašao iz stana i krenuo lagano, u jednom momentu je iza mene došla marica i njihova interventna policija. Uključili su sirene i napravili haos dok je narod gledao, izbacili su me iz auta, stavili lisice, pretresli su auto i psovali me, izudarali, vređali. Pitao sam zašto, nisu rekli ništa, doveli su pauka koji mi je odneo auto, počeli su da me psuju i ‘napušavao’ me je glavni komandir. Odveli su me u ’29. novembar’ i tamo su mi dali objašnjenje ‘zato što sam vozio audi a8’, a to je lično moj auto već 12 godina, pošteno sam zaradio i platio ga, kupljen je u Autokomercu“, naveo je Bratić.

Darko Milutinović iz Novog Sada će zastupati Bratića, za Nova.rs je i on naveo naredne poteze.

„To je klasična represija od strane policije i MUP nad čovekom koji nikakve probleme sa kriminalom i zakonom nije imao. Nije imao ni prekršajnu prijavu, nad njim je izvršeno psihičko i fizičko nasilje, pred porodicom, prijateljima, komšijama. To je katastrofa, ali neće se na tome završiti. Oni su znali ko je Vidak Bratić, on je bivši fudbaler, a i jasno su mu rekli da je sve ovo ‘zato što voziš audi a8 koji je skup.’ On se potresao i idemo na psihijatrijski pregled, tužićemo ih, podnećemo disciplinske prijave, pritužbe na rad, krivične prijave, dići ćemo na najviši nivo koliko možemo“, naveo je Milutinović.

BONUS VIDEO Navijanje Grobara i bakljada navijača Anortozisa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar