Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted i dalje je centralna tema u Engleskoj. Osim golova odmah po dolasku u Mančester, Ronaldo zaokuplja pažnju i zbog ogromnog uticaja koji ima u svlačionici.

PROČITAJTE JOŠ

Gotovo da ne prođe dan a da neko ne ispirča neku dogodovštinu iz svlačionice.

Nedavno je rezervni golman Junajteda Li Grant pričao kako su zbog Ronalda svi izbegavali da jedu slatkiše i da su na zajedničkoj večeri samo jeli zdravu hranu.

Njegove izjave čuo je Troj Dini, legendarni napadač Votforda i jedna od zvezda Premijer lige prethodne decenije, poznat najviše zbog ekscentričnog načina života.

Gledajte Premijer ligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Premijer lige godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

„Verujem da su saigrači tako postupili jer se dive njegovoj karijeri i onome što on predstavlja u fudbalu. Iskreno, da sam ja u klubu i vidim ga da pre utakmice jede izmet, ja bih ih takođe jeo“, rekao je Dini.

Dini je istakao koliko se divi Ronaldu.

„Da je Ronaldo moj saigrač, ja ne bih mislio da mogu biti dobar kao on. Iz prve ruke bi video njegov nivo profesionalizma i želio bih raditi sve isto kao i on da budem najbolji što mogu biti. Da on dolazi na trening u osam ujutro i ode u sedam uveče, ja bih došao u osam ujutro i otišao u sedam uveče. Za mene je on najbolji fudbaler svih vremena, bolji i od Mesija. Najviše zbog načina na koji je napredovao u karijeri i što se transformisao u klasičnog napadača i sve to je činio u različitim ligama“.

BONUS VIDEO Spektakularan povratak Ronala na „Old Traford“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar