foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Jedan od kandidata za predsednika OFK Beograda Vladan Sekulić povukao se iz izborne trke, pa je sada ostao samo jedan kandidat - Saša Stevanović, bivši reprezentativni golman.

Sekulić, direktor kompanije „Lasta“, saopštenjem se obratio javnosti kako bi obrazložio odluku.

PROČITAJTE JOŠ

„Poštovani članovi Skupštine OFK Beograd, upravo, prijatelji, navijači koristim priliku da vas obavestim da povlačim kandidaturu na mestu Predsednika UO OFK Beograd. Kao što sam vas obavestio ja i gospodin, Saša Stevanović pre nekoliko dana u jednoj izuzetno korektnoj i naravno prijateljskoj atmosferi razgovarali smo i razmenili mišljenje o daljim koracima kada je sudbina kluba u pitanju“, navodi se u saopštenju Vladana Sekulića.

Jedini preostali kandidat Stevanović je bio protiv žestokih poruka sa Karaburme koje su stizale u trenutku kada se pojavila mogućnost saradnje sa Crvenom zvezdom, o čemu je govorio na konferenciji Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih.

To znači da je klub sa Karaburme sada korak bliže tome da postane filijala crveno-belih.

Sekulić je u saopštenju naveo da i dalje smatra da bi „romantičari“ trebalo da dobiju podršku države u teškoj situaciji:

„Ne samo zbog velikog broja reprezentativaca koje je dao već zato što je bio i ostao sinonim fudbalske lepote, odanosti i mesta gde su deca sa ponosom dolazila i učila svoje prve fudbalske korake. Klub kao što je OFK mora i treba da bude mesto razmene mišljenja svih ljudi koji žele isto, a to je da se vrati na pravu fudbalsku mapu Srbije“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Ističe da bi trebalo da prestanu sukobi u klubu u momentu kada je u pitanju budućnost kluba, odnosno kada postoje navodi da bi mogao da postane filijala crveno-belih.

„Da li je bilo razmene mišljenja u prethodnom periodu mogu reći da jeste, ali nekada bi se to moglo nazvati i opstukcijom. Da li je bilo vanrednog stanja, koliko se sećam da jeste, da li se čekalo u situaciji izazvanom pandemijom korone i konstituisanje državnih organa da bismo znali na koja vrata da pokucamo – mislim da jeste. Ali to je sada sve nevazno. Da ne ulazim u razloge proceduralne i staturne prirode, a koje su sigurno prisutne u samoj pripremi i konstituisanju buduće sednice, želim da se spusti lopta i da se prekine sa negativnim komentarima izmedju samih aktera budućeg izbora“, rekao je Sekulić i poželeo Stevanoviću puno sreće u radu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar