Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nakon uprave OFK Beograda oglasila se i druga struja, koju predvodi nekadašnji golman "Romantičara" Saša Stevanović.

PROČITAJTE JOŠ...

Stevanović je rekao za portal Kluba prijatelja OFK Beograda (KPO) da njegova opcija okuplja bivše igrače, navijače, veterane:

„Opcija koju ja predvodim se ograđuje od izjave sadašnjih čelnika i vršioca dužnosti u klubu, kao i teorija zavere koje su dovele do toga da nam je stadion preko 40 dana u mraku.

Takođe, prvi dan se nalazi na 12. mestu tabele treće lige. Situacija je takva da, ukoliko ne dođe do konkretnih promena, klub će nastaviti da tone“, rekao je Stevanović.

Nakon što je istakao da se on zalaže za povratak bivših igrača u klub, osvrnuo se i na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je rekao da bi pomogao OFK Beogradu:

„Osim toga, situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima i institucijama, koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda, neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada“, rekao je Stevanović, koji je dodao da je sada najvažnije da budu sačuvani jedinstvo i mir pred nastupajuću skupštinu, nakon koje je najavio da će izaći ispred medija i saopštiti svoju ideju kako bi OFK Beograd trebalo da funkcioniše ukoliko njegova opcija osvoji većinu.

Podsećamo, Terzić je najavio da je spreman da pomogne svom nekadašnjem klubu ako bi pristali da budu filijala Crvene zvezde, na šta je usledio žestok odgovor sa Karaburme:

„Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven i moralno čist način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN“, napisao je predsednik Skupštine OFK Beograda Ljubiša Đurović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar