Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine igraju u četvrtak od 18 i 20 časova revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

PROČITAJTE JOŠ

Čukarički u prvom meču nije iskoristio prednost domaćeg terena protiv Sumgaita, pa su sa 0:0 otišli u Baku, gde ih očekuje težak meč.

Napadač beograske ekipe Đorđe Jovanović je postigao dva gola protiv Voždovca u prvenstvu, pa se od njega očekuje i da večeras pomogne svojoj ekipi.

„Očekujem sličnu utakmicu kao u Beogradu. Iskreno, ne verujem da će Sumgait igrati drugačije nego što je to bio slučaj u prvom susretu, ne verujem da će drugačije postaviti igru. Smatram da sve od nas zavisi. Zbog toga će najbitnije biti da zadržimo koncentraciju tokom čitavog meča i naravno da realizujemo naše šanse. A siguran sam da će ih ponovo biti“, rekao je centarfor Čukaričkog.

Vojvodina je u prvom meču savladala litvanski Panevežis sa 1:0, a danas će imati i prednost domaćeg terena. Vojvodina je rešena da se vrati na pobednički kolosek nakon poraza od Partizana u Superligi.

„Protivnik možda na papiru nije atraktivan, ne dolazi iz neke velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival. Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak“, istakao je trener Vojvodine Slavoljub Đorđević.

O. Mijušković

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar