Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda i trener Dejan Stanković planiraju da pošalju na pozajmicu ekipi Zlatibora čak petoricu fudbalera.

Kako je preneo „Sportski žurnal“, ekipa koja će debitovati u novoj sezoni Superlige Srbije, imaće tesnu saradnju sa crveno-belima.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub iz Ljutice Bogdana će ekipi Zlatibora poslati Dejana Vidića, koji je na stadion „Rajko Mitić“ stigao pre tri sezone upravo iz redova Zlatibora.

Očekuje se da će im proslediti i štopera Nemanju Stojića, vezistu Dimitrija Pobulića, golmana Miloša Čupića kao i beka Marka Konatara.

Možda je iznenađenje što se na tom spisku nalazi Konotar, za kog se verovalo da će dobiti šansu u prvom timu crveno-belih, ali je i povratak Stefana Hajdina sa pozajmice Voždovcu,  bverovatno uticao da stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem donese takvu odluku.

Konatar je i najveće iznenađenje na ovom spisku igrača koji se sele na južni deo Srbije, budući da se očekivalo da će mladi bek dobiti priliku za razvoj u prvom timu šampiona naše zemlje. Međutim, povratak Stefana Hajdina sa pozajice iz Voždovca, čini se, uticao je na odluku Stankovića na koga da računa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar