Srnić protiv Liverpula; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Crvena zvezda saznala je sve moguće rivala na putu ka Ligi šampiona, a definitivne dileme otklonjene su plasmanom Čelsija u evropsku elitu.

Crveno-beli će preskočiti prvu rundu kvalifikacija, a ime rivala u drugom kolu saznaće već 16. juna u jeku Evropskog prvenstva, koje možete ekskluzivno pratiti uz TV Nova S od 11. juna do 11. jula.

PROČITAJTE JOŠ

Tim sa stadiona „Rajko Mitić“ će biti povlašćen u drugoj rundi (kasnije i u trećoj ukoliko je izbori), a u plej-ofu će verovatno još jednom biti u grupi lošije rangiranih timova po UEFA koeficijentu.

U drugom kolu su potencijalni rivali Zvezde na putu šampiona Škendija (Makedonija), Slovan (Slovačka), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Žalgiris (Litvanija), Alaškert (Jermenija), Flora (Estonija), Budućnost (Crna Gora), Kairat (Kazahstan), Linkoln (Gibraltar) i Omonija (KIpar).

U trećem kolu bi mogla da odmeri snage sa Ludogorecom (Bugarska), Malmeom (Švedska), Klužom (Rumunija), Legijom (Poljska), Šerifom (Moldavija) ili Ferencvarošom (Mađarska).

U poslednjoj plej-of rundi bi Zvezda mogla da igra protiv Salcburga, Dinama iz Zagreba, Slavije iz Praga ili Olimpijakosa.

Mečevi druge faze se igraju 20. i 21. jula, a revanši su zakazani za sedam dana kasnije.

Treće kolo kvalifikacija (žreba se 19. jula) na programu je 3. i 4. avgusta, a revanš mečevi su na programu 10. avgusta.

Rivali u plej-ofu se žrebaju 2. avgusta, dok je za 17. i 18. zakazan prvi meč, a drugi susret je na programu sedam dana kasnije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare