Foto: Starsport

Stanković zadovoljan igrom pojačanja, ali imao zamerke na pojedine detalje.

Crvena zvezda je uspešno započela odbranu titule pobedom u prvom kolu Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša rezultatom 4:0.

PROČITAJTE JOŠ

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je, posle pobede, da je zadovoljan za prvu utakmicu.

On je podsetio da je prošle godine rezultat na otvaranju sezone bio 0:0  i dodao da se crveno-belima „možda danas vratilo zbog toga“.

„Posle postignutog gola imali smo desetak minuta pada koncentracije i opuštanja, a tih 10 minuta je bio pravi vatromet, ipak, to je fudbal. Posle smo uspeli da stabilizujemo igru, postignemo drugi, pa i treći gol. Bilo je šansi na obe strane. U drugom poluvremenu rokada Gobeljić-Eraković, trpeli smo njihovu brzinu, oni su izuzetno probojni napred. Kada smo to korigovali, doveli smo utakmicu u kontrolu, a u drugom poluvremenu u potpunosti se pitali za sva dešavanja na terenu“, izjavio je Stanković.

Zvezdin trener istakao je da su igračima potrebni minuti, da će nastaviti davati šansu mladim snagama, a prokomentarisao je i činjenicu da su Osman Bukari i Kings Kangva debitovali golovima.

„Zadovoljan sam, svako od njih je pokazao svoj kvalitet. Bukari brzinu i igru „jedan na jedan“, ali moraće da popravi defanzivu. Što se Kangve tiče, pun ga je teren, izuzetno je jak na lopti, dao je gol, ali ima taktičkih zahteva koji mogu da budu bolji“ poručio je Stanković i zahvalio se navijačima na podršci.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar