Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zvezda je objavila cene sezonskih karata koji uključuju i mečeve Lige šampiona.

Svi koji budu naručili preko interneta „Premijum sezonsku kartu“ dobiće i 1.000 dinara popusta.

Takođe, zvezdaši koji su i prošle godine imali sezonsku kartu sada će dobiti dodatni popust.

Za njih će sezonska karta za istočnu tribinu koštati 16.000 dinara, za zapadnu 19.500, a za severnu 9.500 dinara.

PROČITAJTE JOŠ

Oni koji nisu imali sezonsku prošle godine proći će nešto skuplje. Istok će koštati 25.000 dinara, zapadna tribina 30.000, a severna 14.500 dinara.

I te „Premijum sezonske karte“ važiće za sve utakmice Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“ u grupnoj fazi Lige šampiona i za sve mečeve na domaćem terenu u Superligi i Kupu Srbije.

Prodaja karta je počela, a možete joj pristupiti na sledećem linku.

Foto: FK Crvena zvezda

„Zvezda je naša porodica, a navijači su oduvek bili 12. igrač na terenu. Bezbroj puta smo pokazali da zajedno možemo da pišemo istoriju. Puna Marakana je želja svih nas. Hajde da svi doživimo mnogo novih momenata za pamćenje, stvarajmo ih zajedno“, poručili su crveno-beli putem klupskog sajta.

Navodi se i da je u planu kompletno renoviranje zapadne, istočne i južne tribine, uz to na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice.

„Kako bismo se na pravi način odužili prošlogodišnjim vlasnicima godišnjih karata, kupovina sezonskih ulaznica, koje neće uključivati utakmice grupne faze Lige šampiona će biti omogućena, a o svim informacijama ćete biti blagovremeno obavešten“, poručili su iz Ljutice Bogdana.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare