foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crvena zvezda želi da dovede još nekoliko igrača pred kraj prelaznog roka, a jedan od njih je i Nikola Čumić, koji i sam ima veliku želju da zaigra u Beogradu.

Čumić trenutno nastupa za Olimpijakos, ako se uopšte može tako reći pošto od kada je 2020. godine potpisao za Grke, nije odigrao nijedan zvanični meč.

PROČITAJTE JOŠ:

On je u atinske crveno-bele stigao iz niškog Radničkog, nakon sezone 2019/20. kada je u Superligi Srbije imao 12 golova na 23 utakmice.

Odmah po dolasku u Olimpijakos bio je poslat u Sportng Hihon „na kaljenje“, ali nije opravdao očekivanja u potpunosti. Na 28 nastupa u španskoj drugoj ligi, imao je samo jedan gol uz dve asistenicje.

Od pet zvaničnih mečeva Olimpijakosa ove sezone odigrao dva puta je meč presedeo na klupi, dok je tri puta bio potpuno van sastava.

Sada kada se Zvezda interesuje za njega i kada Čumić želi da obuče dres beogradskih crveno-belih, problem predstavlja novac koji traže Grci. Oni bi krilnog igrača pustili na jednogodišnju pozajmicu u Begrad uz pravo otkupa i to za milion evra.

Srpski šampion je bio spreman da ponudi duplo manje, ali to neće biti dovoljno. Jedina okolnost koja bi uključila Čumićev potpis bio bi dogovor dva „bratska“ kluba, to jest da Zvezda malo poveća, a Olimpijakos malo smanji cenu.

Pored Čumića, na Marakani se pominje i Rišairo Živković, oko koga se već nekoliko dana vlada neizvesnost. Ipak, možda i najveće pojačanje u ovom trenutku bio bi Duško Tošić, koji je po nekim navodima ponudio da igra, a da pritom ne prima platu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar