Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Crvena zvezda je sa 11 bodova obezbedila drugo mesto u grupi h Lige Evrope, a sada je poznato ko su svi potencijalni rivali crveno-belih.

Crveno-beli će sledećeg ponedeljka biti nepovlašćeni tim na žrebu, pa će moći da odmeri snage u dvomeču sa jednim od 11 pobednika grupe Lige Evrope (ne i sa Hofenhajmom sa kojim je već igrala ove sezone), te sa četiri najbolje rangirane trećeplasirane ekipe iz Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon termina mečeva u 19 časova, Zvezda je saznala da bi mogla na megdan Bajeru iz Leverzkuzena, Glazgov Rendžersa, PSV-u iz Ajndhovena ili Napoliju.

Navijači crveno-belih su nakon mečeva odigranih u 21 čas saznali i preostala tri imena sa spiska potencijalnih rivala.

Milan je pobedom sa 1:0 nad Spartom iz Praga osigurao prvo mesto ispred Lila koji je poražen od Seltiksa sa 3:2. Totenhem je savladao Antverp sa 2:0 i obezbedio prvu poziciju u duelu dva tima koja idu u nokaut fazu.

 

Lester je u foto-finišu završio ispred Brage u Grupi g, oba tima imaju po 13 bodova. Engleski tim je slavio u šestom kolu protiv AEK-a sa 2:0, dok je Braga istim rezultatom bila bolja od Zorje.

I na kraju sve ovo na jednom mestu, ovo su svi potencijalni rivali Zvezde u šesnaestini finala.

Liga Evrope: Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Glazgov Rendžers, PSV Ajndhoven, Napoli, Viljareal, Dinamo Zagreb, Lester, Milan, Totenhem.

Liga šampiona: Mančester junajted, Briž, Šahtjor, Ajaks.

Mečevi šesnaestine finala Lige Evrope su na programu 18. i 25. februara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar