Foto: Nikola Mitić/Starsport

Crvena zvezda je pre pet dana započela pripreme u Austriji, a ovog utorka se ekipi pridružio i kapiten Milan Borjan, koji je imao nešto dužu pauzu zbog reprezentativnih obaveza u Kanadi.

PROČITAJTE JOŠ

„Mnogo mi je bilo krivo što nisam mogao da dođem na prozivku i da budem od prvog dana sa saigračima. Jedva sam čekao da se priključim ekipi. Veoma sam srećan što sam stigao i što ću od sutra krenuti da radim sa njima. Spreman sam za nove pobede, da ponovo obučem crveno-beli dres i istrčim na teren“, istakao je Borjan, prenosi klupski sajt.

Momak rodom iz Knina je izneo impresije povodom prve kontrolne utakmice protiv GAK (4:0).

„Pratio sam i utakmicu, mislim da rade fenomenalan posao, kao i uvek. Meč su odradili izvanredno. Zahteve koje je mister Dejan Stanković tražio na terenu su i sproveli, a nismo primili gol, što je najbitnije. Pobedili smo i dali četiri gola. Vidi se da se kvalitetno radi i sad samo treba tako da nastavimo“.

Zvezdin čuvar mreže je naglasio da su ambicije uvek visoke.

„Ciljevi su uvek Liga šampiona ili Liga Evrope i dupla krune. Zvezda je veliki klub i ambicije su uvek najviše. Tako da ćemo pokušati da i ove sezone osvojimo oba domaća trofeja i da uđemo u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja“, podvukao je Borjan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar