FK Crvena zvezda, FK Kluž
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cene ulaznica za utakmice Lige Evrope, koje izabranici Dejana Stankovića igraju ove jeseni.

Navijači koji nisu članovi kluba i vlasnici sezonskih karata, moći će da ih kupe za 3.500 dinara za sever i jug (skoro 30 evra), 7.000 dinara za istočnu tribinu i hiljadu dinara više od toga za zapadnu.

PROČITAJTE JOŠ:

VIP loža na zapadnoj tribini košta 15.000 dinara, VIP I/II se plaća 30.000 dinara, a VIP galerija čak 40.000 dinara (340 evra). Kada je reč o vlasnicima sezonskih ulaznica, oni će imati nešto bolje cene.

Sever i jug će plaćati 2.450 dinara, istok 4.900 dinara, zapad 5.600 dinara, VIP zapad 10.500 dinara, VIP I 21.000 dinara i VIP galeriju 28.000 dinara.

Zvezda će petu godinu zaredom igrati jedno od dva najjača evropska takmičenja, a internet prodaja počela je u petak i traje do sedmog septembra.

Na blagajnama se one mogu naći petog, šestog i sedmog za vlasnike sezonskih karata i oni će za 30 posto manje novca pazariti pakete ulaznica.

Članovi kluba koji nemaju sezonske karte, moći će da kupe pakete ulaznica za Ligu Evrope od osmog do desetog septembra.

Oni imaju pravo na dva paketa po punoj ceni. Preostali paketi ulaznica prodaju se od 11. septembra. U nedelju će blagajne raditi od 10 do 18 časova, a u ponedeljak od 10 do 19.

Da podsetimo, Zvezda je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope pobedila Kluž u dvomeču, a u grupi LE će igrati protiv Ludogoreca, Mitjilanda i Brage.

BONUS VIDEO: Piksi o utiscima posle utakmice sa Katarom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar