Ben
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda će u okviru 26. kola Superlige dočekati Napredak (subota, 18), a utakmica šampiona Srbije i Kruševljana, poput ostalih susreta na domaćoj pozornici ovog vikenda biće odigrana bez prisustva publike zbog koronavirusa.

Izabranic Dejana Stankovića će pred praznim tribinama daočekati Napredak u nameri da nastave put ka odbrani šampionske krune.

Crveno-beli su se rutinskom pobedom protiv Mačve (3:0) u prethodnom kolu vratili na pobednički kolosek posle dva vezana remija u susretima sa Inđijom (1:1) i Partizanom (0:0), a dodatni razlog za optimizam šampiona Srbije predstavlja pet pobeda u nizu kad su međusobni susreti u pitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Sa druge strane, Napredak je od počekta 2020. godine daleko od svojih najboljih igara što se najbolje oslikava kroz samo dva osvojena boda u pet kola. Kruševljani su jedine bodove u drugom delu sezone osvojili u remijima sa Javorom (1:1) i Proleterom (0:0).

Posebnu pažnju gostujući defanzivci će morati da obrate na El Fardu Bena ukoliko žele da pomrse račune Zvezdi i iz Ljutice Bogdana ne odu praznih šaka.

Internacionalac Crvene zvezde na poslednje četiri utakmice postigao isto toliko golova i najzaslužniji je za pobede protiv Vojvodine i Mačve, kao i jer su crveno-beli izbegli poraz u Inđiji.

Reprezentativac Komorskih ostrva bio je i junak jesenjeg susreta u Kruševcu gde je postigao jedini gol na meču, a protiv „čarapana“ je u dresu Zvezde postigao ukupno tri pogotka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram