Cirkus oko 500 evra bruto – FSS doveo u zabludu Matijaševića

Fudbal 01. jul. 202016:39
Podeli:
Mirko Poledica; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, potvrdio je da je pričao sa Vladimirom Matijaševićem, sportskim direktorom FSS.

Ogorčeni fudbaleri Borca su poručili FSS da ne žele da ih bilo ko vređa i da ne žele te pare, već da pomenuti novac uplate u lečenje male Sofije.

PROČITAJTE JOŠ

„Pitao me je šta mislim o tome da FSS pomogne igračima. Naravno, rekao sam da je sjajna ideja i da ću prvi pohvaliti FSS ako to urade. Na njegov zahtev da nikome ništa ne pričam, ispoštovao sam reč zato što je za mene reč svetinja i nisam nikome ništa pričao, osim što sam se posavetovao sa jednim igračem u koga sam imao poverenja“, naveo je Poledica u novom saopštenju za javnost.

Dodao je da nije znao o kom iznosu se radi, niti mu je rečeno.

„Da sam znao o kom iznosu se radi prvi bih rekao da se ne brukaju. Kada je doneta odluka da se pomogne igračima sa 500 evra, napisana mi je poruka da je 500 evra bruto. Dakle, ne radi se o 500 evra već je iznos znatno manji. Reakcija je potpuno očekivana zbog toga što je FSS već istim tim igračima naplatio i više od 500 evra da dobiju ispisnice iz klubova dužnika, a pre toga su logistički pomagali klubovima da izigraju igrače.“

Poledica kaže da su namere Vladimira Matijaševića bile poštene i da zaslužuje poštovanje svih igrača.

„Rekao bih da ga je FSS doveo u zabludu iako on to nije zaslužio zato što je imao iskrene i dobre namere“, navodi Poledica.

Tačno je da me zvao Vladimir Matijaševic 26 Juna 2020 i pitao šta mislim o tome da FSS pomogne igračima. Naravno, rekao…

Posted by Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost on Среда, 01. јул 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar