Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije nakon pobede nad Radom na Banjici.

Zvezda je pobedila rezultatom 2:1, ali su do vođstva prvi stigli domaći fudbaleri lepim golom Pavla Radunovića. Zvezda je do kraja poluvremena izjednačila preko Srđana Spiridonovića, a pobedu je u nastavku obezbedio rezervista Nikola Krstović.

PROČITAJTE JOŠ

Rad je u drugih 45 minuta imao dve lepe prilike za gol, ali su prečka i golman Popović sprečili „građevinare“ da dodatno namuče srpskog šampiona.

„Pokazali smo veliku želju i borbenost. Stvarali smo šanse. Cele sezone nam se ponavlja da dobro igramo, ali da na kraju izostane rezultat. Nadam se da smo potrošili taj maler i da ćemo biti bolji na proleće“, rekao je trener Rada Milan Milanović.

Pomoćni trener Crvene zvezde Bojan Milošević istakao je da je Zvezda pobedom ispunila cilj – plasman među osam najboljih.

„Specifičan meč. Igrali smo utakmicu 48 sati ranije. Jedini cilj koji smo imali je da prođemo i sastavili smo tim koji smo u ovom trenutku mogli. Protivnik je bio izuzetno borben i motivisan, ali smo zadovoljni prolazom i ostavrenim ciljevima“, rekao je Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar