Foto: EPA/ Alexander Hassenstein / POOL

Očekuje se transfer proslavljenog napadača

Poljski fudbalski reprezentativac Robert Levandovski trebalo bi da bude nosilac igre Barselone u narednoj sezoni, istakao je trener katalonskog kluba Ćavi Ernandez.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Barselone veruje da će predsednik kluba Ðoan Laporta da ispuni obećanje i da dovede Levandovskog do početka priprema za novu sezonu, koje su zakazane za 11. jul.

„Robert bi bio pravi kamen mudrosti projekta nove Barselone u kojem bi svi ostali delovi trebalo da dođu na svoje mesto i da formiraju šampionski tim“, prenosi španski sportski list „As“.

Nemački „Bild“ preneo je da su čelnici Bajerna svesni da Levandovski želi da napusti minhenski klub. Nemački list dodaje da je Bajern spreman da proda poljskog napadača za 40 miliona evra.

„Pregovori sa Bajernom neće biti laki. Bajern neće prodati Levandovskog sve dok ne pronađe zamenu za poljskog napadača“, navodi „As“ i podseća da Barselona mora da sredi finansijsku situaciju da bi realizovala ovaj transfer.

Levandovski je više puta ponovio da je njegova era u Bajernu završena. On je za nemački klub postigao 344 gola na 374 utakmice.

BONUS VIDEO Kajzerslautern se vratio u Cvajtu – vatra, baklje, golovi i veliko slavlje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar