Ćavi kao trener Barselone, Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Trener Barselona Ćavi Ernandez siguran je u pobedu svog tima u duelu protiv Bajerna u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Bajern i Barselona igraju u Minhenu od 21 sat, a Katalonci imaju mnogo veći motiv za pobedu, pošto im od tog meča zavisi da li će proći u nokaut fazu ili ne.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sve je u našim rukama. Daćemo sve od sebe. Videćemo posle utakmice šta će biti. Ne mislim da nam je potrebno čudo. To je samo još jedna utakmica u kojoj možemo da pobedimo rivala. Moramo da budemo strpljivi, jer nas čeka protivnik koji je u prethodnim utakmicama bio bolji od nas“, istakao je Ćavi.

Istini za volju, Barselona u narednu fazu takmičenja može proći i ako ne ostvari pobedu, ali joj je u tom slučaju potrebno da ni Benfika ne pobedi Dinamo Kijev na svom terenu. Ukrajinci do sada imaju samo bod u toj grupi i njima će taj meč biti rezultatski nevažan.

„Moramo da se oslonimo na sebe, a ne na druge. Želim da moji igrači zaborave na sve, da zaborave pritisak. Tu sam da im pomognem. Istorija kaže da nikada nismo pobedili u Minhenu, možda je vreme da se to promeni“, zaključio je Španac.

U prvom duelu ova dva tima ove sezone bilo je 3:0 za nemačkog giganta.

Katalonci nisu slavili protiv Bajerna još od 2015. godine kada je minhenski tim poražen sa 3:0.

BONUS VIDEO: Stanojević pred utakmicu sa Anortozisom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar