Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović; Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno)

Liverpul je pobedio Milan u meču poslednjeg kola grupe B Lige šampiona sa 2:1, a detalj kada je rezervni štoper Engleskog tima neverovatnom fintom izbacio Zlatana Ibrahimovića i Frenka Kesija iz igre obeležio je susret.

PROČITAJTE JOŠ

Prilikom jednog napada Milana, Ibrahimović je spustio loptu Kesiju kome beži zbog lošeg prijema i odlazi u noge štoperu Liverpula Natanijelu Filipsu. Filips je u prvom momentu nije dobro primio što je bio signal Ibrahimoviću i Kesiju da agresivno krenu ka njemu i probaju da mu je oduzmu ispred gola.

Međutim, u tom trenutku je usledila magija Filipsa. U stilu legendarnog Johana Krojfa, rezervni štoper Liverpula pravi finu i jednim okretom obojicu „šalje po burek“, žargonski rečeno.

Ibrahimović je samo proleteo, a Kesi je u punom trku izgubio ravnotežu i pao na travu. Čitava scena je izgledala smešno i prilično neprijatno za tandem Milana, a Ibrahimović je samo spustio glavu večeri.

Koliko je potez bio dobar, svedoči i reakcija njegovog saigrača Konatea koji je podigao ruke proslavljajući Filipsov potez.

Liverpul je utakmicu dobio rezultatom 2:1 i time Milan i definitivno izbacio iz Evrope, jer je italijanski velikan završio na poslednjem mestu u grupi.

Da stvar bude gora po Milan, Liverpul je igrao u kombinovanom sastavu, a Klop je dao šansu nekolicini rezervista, a najviše promena je bilo u odbrani jer nije igrala kompletna prva postava.

Milan je tako svoj nastup u Ligi šamnpiona posle dugo vremena završio na začelju.

BONUS VIDEO Stanojević pred utakmicu sa Anortozisom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar