Dejan Stanković, Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je spekulacije koje stižu iz Italije, da se za njega interesuje više klubova sa "čizme".

Pričalo se o interesovanju Sampdorije, pa i Udinezea, a Stanković kaže da je on trenutno mislima samo u Zvezdi, mada priznaje da mu prija kad čuje takve stvari.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne mogu nikome da zabranim da se raspituje o meni i da o tome piše. Opet ponavljam, ovo će biti poslednji put da pričam o tome, više neću pričati. Da se neko raspituje, da, lepo je čuti i da te traži ovaj ili onaj. Respekt prema predsednicima klubova uvek treba da postoji. Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, vezan sam emocijama. Nemam ja tu šta da odgovaram niti da govorim šta je. Naravno, svaki čovek treba da bude ambiciozan u životu da bi došao do cilja i uspeha. Ali u ovom trenutku sam fokusiran samo na Zvezdu i tako će biti do daljeg“, rekao je Stanković na konferenciji pred meč sa Bragom.

Crveno-beli igraju u četvrtak protiv Brage, poslednji meč u grupi F u Ligi Evrope.

„Znam koji su nam ciljevi i planovi i od toga neću odustati. Kalčomerkato je u Italiji kultura, oni se svakog dana bave time. Kad bi se obraćala pažnja na svako ime ili trenera koji je provučen kroz Kalčomerkato, to bi bile selidbe, da ne bismo mogli da stignemo da ispratimo sve. Jednostavno, to je znak ako te neko gleda, zajedno sa klubom, da radimo jedan dobar posao koji nekome upada u oči. Za sada, ja sam za Zvezdu vezan emocijama, to ne može niko da oduzme i idem dalje“, objasnio je Stanković.

Naglasio je da se više neće baviti spekulacijama tog tipa, jer je pred njegovom ekipom istorijska utakmica.

„Neću više odgovarati na ta pitanja, da li te ovaj traži, ili onaj. Vi nekad neke stvari znate i pre mene, znate najbolje. Ja bih se fokusirao samo na Bragu. Kad sam došao, rekao sam da ćemo dizati lestvicu što više budemo mogli. To u ovom trenutku radimo. Imamo istorijsku utakmicu pred sobom i želim da se bavimo Zvezdom, da napravimo jedan rezultat koji će biti zlatnim slovima upisan u istoriji Zvezde, a za to imamo šansu koliko sutra“, zaključio je Stanković.

Podsećamo, crveno-beli pobedom nad Bragom mogu da se plasiraju direktno u osminu finala Lige Evrope, a ukoliko remiziraju takođe idu dalje.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar