Foto: EPA-EFE/Vassil Donev
Foto: EPA-EFE/Vassil Donev

Fudbaleri Brage pobedili su Ludogorec na gostovanju u Bugarskoj rezultatom 1:0.

Gol odluke bio je delo Rikarda Horte već u sedmom minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Napadač Brage dobio je precizan pas u šesnaestercu i izbio sam pred golmana, te je situaciju bez problema pretvroio u gol.

Ludogorec je preuzeo inicijativu i imao nekoliko šansi u nastavku poluvremena. Fudbaler Ludogoreca Žosue Sa postigao je gol, ali je on poništen zbog ofsajda.

Probao je trener bugarskog tima da izmenama promeni stanje na terenu u drugo poluvremenu, ali je Braga bila ta koja je dominirala.

Najbolja šansa viđena je u 74. minuta kada je Mario Gonzales pogodio prečku i propustio šansu da poveća rezultat na 2:0.

Praktično jedina sporna situacija u šesnaestercu Brage dogodila se nekoliko minuta pred kraj utakmice, kada su Bugari tražili jedanaesterac nakon što im se učinilo je da defanzivac portugalskog tima igrao rukom. Sudija je samo odmahnuo rukom.

Nakon ove pobede Brage i remija Crvene zvezde sa Midtjilandom (1:1), Portugalci su prišli na samo bod zaostatka u odnosu na prvoplasirani beogradskim tim. Zvezda sada ima sedam bodova, Braga šest, Midtjiland dva, a Ludogorec samo jedan bod nakon tri odigrana kola.

GRUPA F, treće kolo Lige Evrope

Midtjiland – Crvena zvezda 1:1 (0:0)

(Dir 78 – Ivanić 58)

Ludogorec – Braga 0:1 (0:1)

(Horta 7)

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Ivan Gudelj o propalom transferu u Real zbog bolesti

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar